Konferens i Prag

Den 8 november var vi i Prag på ECREAS förkonferens Local Media-Dealing with the Local: Media, Proximity and Communit och presenterade två papers, “Hyperlocals Filling the Gap in Sweden?” och “Changes in the Local News Ecosystem: The Use and Importance of Local Media in Sweden from the Audience Perspective”. Båda baseras på data från Hyperlokal-projektet. Förkonferensen var ganska liten, men intensiv och mycket trevlig och vi fick många intressanta tips på liknande projekt som pågår i framför allt Europa. Prag är också en mycket trevlig stad, till och med i november, med billig mat och öl. Så det var en lyckad resa.

 

 

This entry was posted in Presentationer/seminarier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *