Konferens i Finland

17-19 augusti var vi i Finland, närmare bestämt i Tammerfors och presenterade tre papers kring det hyperlokala på Nordmedia2017 tillsammans med andra nordiska medieforskare. Det hyperlokala hade en egen panel: “Local media and journalism in the Nordic Countries”   vilket gjorde att diskussionerna blev väldigt intressanta och det är tydligt att detta är ett växande, om än inte så stort, område i de nordiska länderna och att det finns sammarbetsmöjligheter som kan vara gynnsamma för kunskapsutvecklingen inom området.

De papers vi presenterade var:

  • Gunnar: Local media ecologies – networks, flows and dependencies
  • Carina: The role of media accountability in hyperlocal website entrepreneurship
  • Sara: Everybody is a journalist? User participation in hyperlocal news media in Sweden.

 

 

This entry was posted in Presentationer/seminarier. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *