Praktik, uppdrag inför kommande examensarbete – Racezoo

Vill du ha praktik?

Ett projekt till din uppsats?

Racezoo är Sveriges snabbaste startup som ska bli världens bästa anmälningstjänst för lopp. Vi har fått nog av värdelösa och krångliga anmälningar och därför har vi skapat Racezoo. Vi ska förbättra upplevelse för både deltagaren och arrangören.

 Racezoo är inne i sin första riktiga expansionsfas och vi behöver nu hjälp med att bygga vidare och fortsätta utvecklas. Just nu är vi i skrikande behov av supertalanger inom kommunikation och PR, vi behöver synas och höras mer. Idag är vi en avancerad anmälningstjänst som är smidig, tidsbesparande, interaktiv och billigast på marknaden. Vi är en social mötesplats där deltagaren kan följa interaktiva startlistor, se vem som ska delta i vad, peppa varandra, spara sina resultat och kommunicera med varandra. Vi ska bli ännu bättre, få fler arrangörer och få fler användare!

Arbetet är flexibelt och självständigt, du kan jobba när och var det passar dig. Vi är stationerade på Media Evolution City i Malmö där det finns plats till dig om du vill. Vi är superstolta över att ha förmåner så som: Flextid 3.0, överdos av träning, konstant utveckling, kolla in fler av våra förmåner på http://racezoo.com/jobb.

Vill du eller ni bli en del av vårt team och få chansen att vara med på vår resa? Racezoo är ett ungt bolag där det sällan finns rätt eller fel, det gäller bara att prova. Vi söker er som vill hjälpa oss att växa och vill vara med från den allra första tiden och få uppleva milstolpar som vi firar tillsammans, som om vi vunnit VM-guld.

 Älskar du sport, älskar du utmaningar, älskar du att tävla och vill vara med! Hör av dig till oss, theteam@racezoo.com!

 Pepp!

Team Racezoo

Racezoo.com