12 oktober – träffa alumni samt arbetsgivare

Ett tillfälle för K3studenter att träffa alumni samt arbetsgivare – missa inte!

 Onsdag 12 oktober anordnar Karriärservice tillsammans med Alumni & Vänner ett mingelevent för studenter och alumner från K3 (se bifogad bild). Några intressanta företag kommer också att vara på plats under kvällen; Top, Duffy Agency, Few Agency, Career Builder och Cleer Plus. Syftet är för alla att, under avslappnade former, skapa nya kontakter och lära känna varandra. Företag och alumner kommer att introducera sig  kort och därefter blir det faciliterad speed networking. Det bjuds på något lätt att äta och därför måste du föranmäla sig här senast den 10 oktober: http://futurefinder.mah.se/sv/event/1704

Samma dag, innan eventet, har du som student möjlighet att delta i en interaktiv workshop där du får tips om hur du gör en bra ”elevator pitch” och hur får ut det mesta och bästa när du nätverkar på ett event. Anmäl dig här: http://futurefinder.mah.se/sv/event/1711

Välkommen!
Karriärservice, Alumni & Vänner, K3